KKV KONTROLLING BLOG

Az Open-Tech Informatika Kft. több mint 20 éve az üzleti informatika meghatározó szereplője.

Széleskörű tapasztalattal rendelkezünk a vállalati kontrolling, informatikai tanácsadás, rendszerintegráció, illetve a komplett integrált informatikai rendszerek hazai szállítói piacán.

A cégedet, amiből idővel profitot, osztalékot akarsz kivenni, nem építheted a szerencsére alapozva.

Hogyan indulj el?

Egyre inkább elterjedő megoldás a fenti problémákra a különböző kontrolling rendszerek kialakítása, bevezetése majd üzemeltetése.

A kontrolling segít a tervezésben, az ellenőrzésben. A kontrolling nyújtotta információk egyértelművé teszik, hogy merre haladsz, és, hogy tényleg jól van-e úgy, vagy változtatni kell valamin. A kontrollingot kezdő vállalkozóként elkezdheted te is saját magadnak, hogy jobb döntéseket tudj hozni, de minél nagyobb a vállalkozásod, annál célszerűbb erre vagy külön kollégákat alkalmazni és kontrolling osztályt építeni, vagy külső segítséget igénybe venni à így sok teher lekerül a válladról, mégis te élvezed majd az eredményt.

  Adatvédelmi gyakorlatunkkal kapcsolatban kérjük, keresse fel a http://opentech.hu/adatkezelesi-tajekoztato/ weboldalunkat.

  Tetszett? Oszd meg!
  Facebook
  Linkedin
  Pinterest
  EMAIL
  PRiNT
  További KKV KONTROLLING cikkeink
  „A jól van az úgy” eredménye: szerencsejáték.

  A cégedet, amiből idővel profitot, osztalékot akarsz kivenni, nem építheted a szerencsére alapozva. Hogyan indulj el? Egyre inkább elterjedő megoldás a fenti problémákra a különböző kontrolling rendszerek kialakítása, bevezetése majd

  „Jól van az úgy” veszélye

  „Jól van az úgy”… … a tervezésben. A vállalkozás alapja, hogy tervezel. A kezdő vállalkozásoktól egészen a legnagyobbakig mindenkinek szüksége van tervekre. Megtervezed, hogy mit, mennyit és hogyan akarsz eladni.

  Mit tegyél, ha már csillapodik a járvány?

  Minden vállalkozás várja, hogy a járvány csillapodjon, és ezzel együtt beinduljon a gazdasági élet. De ezt nem lehet zsebre dugott kézzel várni, érdemes készülni rá. Hogyan? Helyzetfelmérés Nézz körül a