KKV KONTROLLING BLOG

Az Open-Tech Informatika Kft. több mint 20 éve az üzleti informatika meghatározó szereplője.

Széleskörű tapasztalattal rendelkezünk a vállalati kontrolling, informatikai tanácsadás, rendszerintegráció, illetve a komplett integrált informatikai rendszerek hazai szállítói piacán.

Ma egy egyszerű kérdés jutott az eszembe. Feltételezem hogy tudod (van ha nem akkor most megnézed), hogy mivel foglalkozunk. Tudom hogy nálad is gond hogy nem tudod megfelelően mérni a céged teljesítményét. Ha téged is frusztrál, hogy nem ismered a pontos számokat, akkor most itt a lehetőség hogy ezt megírd nekem. Arra vagyok kiváncsi, hogy te céged milyen dilemákkal néz szembe amikor egy cégen belüli terület müködését szeretné elemezni?

Ird meg nekünk! Keres és kövess bennünket a Facebook-on, Linkedin-en.

Kérdése van? Keressen bennünket! Visszahívjuk.
  Adatvédelmi gyakorlatunkkal kapcsolatban kérjük, keresse fel a http://opentech.hu/adatkezelesi-tajekoztato/ weboldalunkat.

  Tetszett? Oszd meg!
  Facebook
  Linkedin
  Pinterest
  EMAIL
  PRiNT
  További KKV KONTROLLING cikkeink
  Hogyan alakul a profit a cégemben?

  A kérdés, ami minden cégvezetőt foglalkoztat. Hogyan alakul a profit? Profit nélkül egyszerűen nem fenntartható vállalkozást üzemeltetni. Egy ideig eldöcöghet a cég, de előbb utóbb kibukik, hogy nem elegendő profitot

  Kiváncsi vagy a cikkre? Add meg az elérhetőségedet, neked is van egy ajánlatunk. Köszi, de csak a cikk érdekel. Megyek a cikkre.

  „A jól van az úgy” eredménye: szerencsejáték.

  A cégedet, amiből idővel profitot, osztalékot akarsz kivenni, nem építheted a szerencsére alapozva. Hogyan indulj el? Egyre inkább elterjedő megoldás a fenti problémákra a különböző kontrolling rendszerek kialakítása, bevezetése majd

  „Jól van az úgy” veszélye

  „Jól van az úgy”… … a tervezésben. A vállalkozás alapja, hogy tervezel. A kezdő vállalkozásoktól egészen a legnagyobbakig mindenkinek szüksége van tervekre. Megtervezed, hogy mit, mennyit és hogyan akarsz eladni.